You are here:

Top retningslinjer for vigtige oplysninger om generiske lægemidler – apotek

Top retningslinjer for vigtige oplysninger om generiske lægemidler – apotek

Indholdsfortegnelse6 enkle teknikker til hvor meget koster antibiotika uden forsikring?

Foto har du nogensinde været tiltrukket af at få dine medicin fra et online -apotek eller et mere websted? Nogle lægemiddelsteder kører legitimt og leverer bekvemmelighed, personligt privatliv, udgiftsfinansielle besparelser og beskytter også for køb af medicin.

Fødevarer såvel som medicinstyring advarer om, at der er adskillige farlige online medicinalbutikker, der hævder at markedsføre receptpligtige lægemidler til dybt overkommelige priser, typisk uden at kræve en recept. Disse internetbaserede stofbutikker sælger ofte ikke godkendt, falske eller på anden måde farlige medicin uden for beskyttelsesforanstaltningerne, der er overholdt af certificerede apoteker. Flere farlige online stofbutikker bruger falske “butikker” til at simulere licenserede stofbutikker eller for at få dig til at tro, at deres medicin stammer fra nationer med høje sikkerhedskrav.

Disse medicin kan være falske, sluttede eller på anden måde skadelige for dig såvel som din familie. Hvordan kan du informere, om et online apotek kører lovligt? FDA’erne er, sikker, RX -websiden har kilder såvel som værktøjer til at hjælpe dig med at gøre meget sikrere og også mere oplyste valg, når du køber receptpligtige medicin online.

Er ikke akkrediteret i USA såvel som af dit statslige bestyrelsesråd. Har ikke en licenseret farmakolog på personalet til at besvare dine forespørgsler. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får i din almindelige apotek eller kommer her i produktemballage, der er beskadiget, beskadiget, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdag eller er løbet ud.

Gebyr dig for varer, du aldrig nogensinde har fået eller modtaget. Leverer ikke Clear oprettede værdipapirer af dine personlige og også monetære oplysninger. Tilby dine detaljer til andre internetsider. Disse stofbutikker sælger ofte medicin, der kan være utrygge, fordi de kan: har for meget eller for lidt af den aktive ingrediens, du har brug for til at behandle din sygdom eller problem.

Består af de forkerte ingredienser eller andre skadelige materialer. Den aktive komponent i et accepteret medicinprodukt er det, der gør medicinen effektiv til sygdom eller problem, det er beregnet til at håndtere. Hvis en medicin har ukendte aktive komponenter, kan det komme til kort at have det ønskede resultat, kan have en uventet interaktion med forskellige andre lægemidler, du tager, kan forårsage usikre bivirkninger eller kan forårsage forskellige andre betydelige sundheds- og wellness -problemer, såsom Alvorlige allergiske reaktioner.

Der er midler, du kan genkende en risikofri online-apotek. Disse stofbutikker: kræver konstant en læges recept. Giv en fysisk adresse og også telefonnummer i U.S. Har en akkrediteret farmakolog på teamet for at tackle dine forespørgsler. Er akkrediteret med et statligt bestyrelse for apotek. Endnu en metode til at hjælpe garanti for at du bruger en sikker og også lovlig online apotek er at kontrollere apotekets licens i statens bestyrelsescertifikatdatabase ved at bruge områdets værktøj på FDA’erne BE, sikkert, RX -websted.

Med bekostning af receptpligtige lægemidler, der eskalerer i dag, leverer almindelige medicin en mere overkommelig lig for kunderne. Alligevel forstår mange individer ikke, hvordan almindelige lægemidler adskiller sig fra brand-navnemedicin, eller hvordan man diskuterer generika med deres læge såvel som farmaceut. I USA indlæses 9 ud af 10 recept (88 procent af alle recept) årligt for almindelige medicin, ifølge U.S.

Almindelige lægemidler er duplikater af mærkenavnsmedicin, der skal imødekomme de samme FDA -krav som mærkenavnet.”Mærkenavn medicin er produceret af leverandører, der udfører omfattende forskning for at bestemme og udvikle splinternye stoffer,” siger Craig K. Svensson, Pharm, D, Ph, D, Dean emeritus samt professor i medicinsk kemi og molekylær farmakologi ved Purdue University University of Drug Store i West Lafayette, Indiana.”Det anslås, at det sætter dig tilbage omkring 2 milliarder dollars for at bringe en splinterny medicin til markedet,” hævder dr. Dr.Når de indlæser recept, kan farmakologer erstatte en billigere generisk, medmindre den ordinerende medicinske professionelle definerer, at der skal gives et mærkenavn. Ifølge dr. Rubinstein, lovgivning om stofbutik i nogle stater har brug for, at farmaceuter udleverer en lige generisk, når der anbefales et branded dansk apotek medicin. Imidlertid kan den foreslående medicinske professionel specificere “ikke erstatte”, hvilket betyder, at der skal gives et brand name.”Mens en farmakolog ikke vil forsømme ‘ikke erstatter’ på en recept, har det sandsynligvis brug for en større omkostningsandel for den velgyldige faktor. kendt recept, end de ville have brugt til det fælles, ”siger Rubinstein.